Putin, Time’ın Listesine Girdi

Share

Time okurlarının katılımıyla yapılan anket sonucuna göre Hindistan Başbakanı Narenda Modi, yüzde 18 oyla 2016 yılın en fazla iz bırakan ismi seçildi. 2. sırada yüzde 8’er oy alan ABD Başkanı Barack Obama, halefi Donald Trump ve WikiLeaks’in kurucusu Jullian Assange yer aldı.

Ankete katılanların yüzde 6’sı tarafından tercih edilen Putin, Obama, Trump ve Assange’ı takip etti. ABD’deki başkan seçimlerinin kaybeden Demokrat Parti adayı Hillary Clinton yüzde 4’lük bir payla 4. sıraya sahip olurken, Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg yüzde 2 oy alıp 5. sırada kaldı. Bu arada Time yazarlarının değerlendirmesi sonucu oluşturulan yılın kişi listesi ise 7 Aralık’ta açıklanacak.

Sputniknews

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...