Su Altında Evlenen Çiftin Düğününden Kareler

Share

Su altında evliliğin modası geçti mi dersiniz? Günümüzde klişe sayılabilir ama 1950’lilerde durum böyle değildi.

Bu yüzden o yıllarda bir çiftin su altında evlenmesi ihtimal dahilinde bile değildi. Fakat çılgın bir çift 1954 yılında suyun altında, balıklarla dolu bir havuzda evlenmeye karar verdi. Bu, 1954’te herkesin almayacağı bir karar olabilir. Ama çiftimiz, su altı performansı konusunda deneyimliydi: Damat Bob Smith dalış palyaçosu ve gelin Mary Beth Sanger senkronize yüzücüydü.

su altinda dugun 1

Konu su olunca profesyonel olan çift, “evet” demeden önce su altında dengelerini koruyabilmek için hazırlıklar yaptılar.

su altinda dugun 5

Damat rahat edebilmek için gömleğinin altına mumlu kartonlar sardı ve gelin yanlış zamanda havalanmasın diye eteklerine ağırlık bağladı.

su altinda dugun 4

su altinda dugun 2

Profosyonel yardımla beraber nefes kontrollerini sağladılar.

su altinda dugun 8

Düğün misafirleri hazırlanan odada havuza bakan bir panelden oksijen tüpleriyle havuzun altında birbirlerine evlilik yemini veren çifti izliyordu. İşte bu tam anlamıyla misafir olmak isteyeceğimiz bir düğün!

su altinda dugun 7

Zaman ne kadar geçerse geçsin bu fotoğraflara bakınca büyüleyici bir düğün görebilirsiniz. Kim baloncuklar çıkararak birbirini öpen o çiftin yerinde olmak istemez ki!

su altinda dugun 9

nolm.us

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...