YouTube Rewind 2016 Yayınlandı

Share

YouTube tarafından hazırlanan, 2016 yılına bir bakış niteliği taşıyan YouTube Rewind 2016 videosu yayınlandı. The Rock, PewDiePie dahil tonla ünlü isim bu videoda bir araya geldi!

Geleneksel olarak her yıl YouTube tarafından hazırlanan ve o yıl içerisinde en çok izlenen videolara tekrardan göz atmamızı sağlayan YouTube Rewind 2016 yayınlandı.

YouTube Rewind 2016 ile bir yılın özeti

The Rock ile hızlı bir giriş yapan video, hem bu yılın en çok izlenen YouTube ünlülerini, hem de viral videolarını bizlere gösteriyor.

Pokemon GO, meydan okuma videoları ve daha bir çok yeni olayı bizlere gösteren YouTube Rewind 2016, Pineapple Pen gibi çoktan alıp yürümüş işleri de bizlere göstermeyi ihmal etmiyor.

Özellikle Pineapple Pen’in cover haline geldiği bölümün çok güzel olduğunu söylesek de, bu yıl gerçekten de en sönük YouTube Rewind videosu ile karşı karşıyayız.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...