How I Met Your Father Geliyor!

Share

2014 yılında biten efsane dizi How I Met Your Mother, farklı konusu ile tekrar ekranlara dönüyor! İşte How I Met Your Father’dan ilk detaylar.

How I Met Your Mother’ın devam dizisi How I Met Your Dad, bir süre önce gündeme gelmiş ve onaylanmıştı.

Andrew Santino, Drew Tarver,Tiya Sircar, Nick D’Agosto, Greta Gerwig, Anders Holm ve Meg Ryan’ın kadrosunda yer alacağı açıklanan proje daha sonradan rafa kaldırıldı. Ancak proje tekrar hayata döndü!

How I Met Your Father ismiyle çekilecek dizinin arkasında, This Is Us’ta da beraber çalışan Isaac Attacker ve Elizabeth Berger olacak. How I Met Mother’ın yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas ise yapımcı olarak diziye katkıda bulunacaklar.

Teknoloji Oku

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...