Williams’tan Massa’ya 2017 İçin 6 Milyon Euro Teklif!

Share

Valtteri Bottas’ı Mercedes’e kaptırmak üzere olan Williams, 2016’nın sonunda emekli olan Massa’yı geri döndürmek için Brezilyalı pilota altı milyon euro teklif etmiş olabilir.

Rosberg’in ayrılığından sonra pilot arayışlarına giren Mercedes, Williams’tan Bottas’ı ilk hedef olarak belirlemiş ve İngiliz takımla görüşmelere başlamıştı.

Claire Williams geçtiğimiz günlerde Massa gibi tecrübeli bir isimle anlaşmaları halinde Bottas’ın ayrılığına izin vereceklerini söylemişti.

Alman basınına göre Williams geçtiğimiz günlerde Jenson Button’la görüştü ancak İngiliz pilot bu teklife ‘hayır’ yanıtı aldı.

Button McLaren’a olan bağlılığını devam ettirmek adına Williams’ın teklifini kabul etmedi ve İngiliz takıma teşekkür etti.

Takım bunun üzerine eski pilotu Felipe Massa ile görüştü.

Massa ilk başta teklife sıcak bakmasa da Williams’ın kendisine yaptığı 6 milyon Euro’luk teklifin ardından düşünmek için zaman istedi.

Massa Noel tatilinin ardından Williams’a ‘evet’ demesi halinde takım Bottas’ın Mercedes’e gitmesine izin verecek ve taraflar resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Massa eğer Formula 1’e dönmeyi kabul etmezse Williams Bottas’ı bırakmayacak ve Mercedes daha fazla zaman kaybı yaşamamak adına Wehrlein ile anlaşacak.

Motorsport

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...