Super Mario Run, İnternet Paketlerini Bitiriyor!

Share

iOS kullanıcıları için özel olarak piyasa çıkan Super Mario Run, yapılan bir test sonucu tam bir mobil veri düşmanı olduğu ortaya çıktı. Peki ama nasıl?

16-12/17/mario-wallpaper-4.jpg

iPhone 7 lansmanında kullanıcılara tanıtılan Super Mario Run geçtiğimiz günlerde çıkışını gerçekleştirdi.

Son zamanlarda karşımıza çıkan oyunlar arasında ayrı bir yeri olan Super Mario Run, Mario hayranları için önemli bir oyun diyebiliriz. Çıkışı için günlerdir bekleyen oyunun hayranları sonunda muradına erdi.

Oyuncuların büyük ilgisine dayanamayan oyunun sunucuları ne yazık ki bu yoğunluğa fazla dayanamadı ve ara ara sunucu bağlantılarında kopukluklar meydana geliyor.

Son zamanlarda telefonlarında Nintendo ve Mario oyunları görmek için can atan oyuncular ne yazık ki bu sorunla karşı karşıya kalmaktalar.

Super Mario Run tam bir internet canavarı çıktı!

Yapılan bir testte, Super Mario Run’ın tam bir internet canavarı olduğu ortaya çıktı. Teste göre Super Mario Run saate 60 megabaytlık bir internet kullanıyor.

Eğer oyunu her gün birkaç saat oynarsanız, haftada 5 GB’lık bir internet kullanımı yapmış olacaksınız. Hele ki oyunu WiFi yerine mobil veri kullanarak oynarsanız paketinize ay sonu gelmeden veda edebilirsiniz.

Nintendo oyunu şu anlık sadece iOS için piyasaya sürdü. Super Mario Run’ın piyasaya çıkmasından sonra Google Play’de oyunun klonları piyasaya hız kaybetmeden çıkışlarını gerçekleştirdi.Ne yazık ki Android kullanıcıları, Super Mario Run eğlencesi için biraz beklemek zorundalar.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...