Kış Aylarının Yeni Vazgeçilmezi: Isıtmalı Ceket

Share

Kış mevsiminin gelmesiyle soğukları giderek daha derinden hissetmeye başladık. Eğer bir yandan dışarı çıkıp, dolaşmak istiyor ancak öte yandan hasta olmaktan çekiniyorsanız bu ceket tam size göre olabilir.

heated-jacket4

Heacket isimli bu ceket pil gücüyle dışarıdaki soğuğa meydan okumaya olanak sağlıyor. Bu yeni ürünün adı İngilizce heated jacket yani ısıtmalı ceket kelimelerinin birleştirilmesiyle elde edilmiş.

Indiegogo kampanyası başlatılan bu tasarım “dünyanın en dayanıklı ısıtmalı ceketi” sloganıyla yola çıkıyor. Oldukça ince bir kumaştan yapılmasına rağmen hem suya hem de rüzgara karşı dayanıklı olmasıyla dikkat çekiyor.

heated-jacket1

Bu ürünü giyerken ister suya girin, ister kirlendiğinizi düşündüğünüzde yıkayın. Bunların hiçbiri ceketin ısıtma sistemine zarar vermiyor. Kumaşların arasında üç ısıtma noktası yer alıyor. Biri arkada, ikisi önde olan bu noktalar tüm üst vücudun sıcak kalmasına yardımcı oluyor. Dört farklı sıcaklık seviyesinden o anki hava durumuna uygun olan seçilebiliyor. Sıcaklık 25 dereceden başlayıp, 55 dereceye kadar çıkartılabiliyor. En düşük sıcaklık seviyesinde çalıştırıldığında ceketin pili altı saat boyunca yetiyor.

Indiegogo kampanyasına 109 dolar katkıda bulunanlar bir ısıtmalı ceket sahibi olabiliyor. Eğer bu ürünü çift olarak satın almak isterseniz de 219 dolar ödemeniz gerekiyor.

Log

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...