Klimt’in Tablolarını Anımsatan İkonik New York Posteri

Share

Altın sarısıyla, gümüşi yaldızlarla ve ışıldayan metalik mürekkeple tasvir edilmiş “Iconic New York Illuminated”; parlak New York gecelerinin ve şehrin sınırlarının kutlaması niteliğinde bir çalışma.
Tasarımcı Rafael Esquer, posteri tasarlama nedenini şöyle açıklıyor: “Herkes New York’u seviyor. İnsanlara New York’un da onları sevdiğini – özellikle de New York gecelerinin- söyleyecek, ihtişamlı bir hediye tasarlamak istedim”.

Kadife siyahı ve yüksek kalitede kırılmayan kağıda basılan bu poster (66cm x 99cm), karanlıkta en az New York’un kendisi kadar parlıyor. Posterde New York’a özgü 600’den fazla simge bulunuyor. Bu simgeler arasında binalar, kültür enstitüleri, yazarlar, spor takımları, süper kahramanlar, azizler, ünlüler ve şehir efsaneleri gibi New York’u temsil eden her şey bulunuyor.

25 dolar fark ödeyerek sanatçının imzasını taşıyan 200 dolarlık versiyonunu , tasarımcıya ait Alfalfa New York’un web sitesinden satın almak mümkün.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...