Pentatonix’in ‘Christmas’ Albümü 1 Numarada!

Share

Aralık ayının şu son günlerinde, 2017’ye merhaba demek üzereyken, Billboard listelerinde de sıkça yeni yıl şarkılarını görür olduk. Ancak Bilboard 200’de 1 numaraya yerleşen Pentatonix, diğer albüm ve şarkıların arasından açık farkla sıyrılıyor…

Pentatonix'in 'Christmas' Albümü 1 Numarada!

Acapella tarzında yaptıkları cover’lar ile pek bi’ sevilen Pentatonix, ‘A Pentatonix Christmas’ albümü ile Billboard 200 listesinde, 175 binlik albüm satışıyla The Weeknd ve Burno Mars’ı da sollayarak birinci sıraya oturdu.

NBC’de yayınlanan The Sing-Off yarışmasının üçüncü sezonunda şampiyon olarak adını duyuran bu beş kişilik harika grup, o günden bu yana yaptıkları birbirinden iyi cover’lar ile Grammy de dahil olmak üzere onlarca ödül aldı. Önceki albümleriyle altın ve platin sertifikalarına da sahip olan Pentatonix, zaten Billboard listelerinde kendini kanıtlamış bir grup.

Scott Hoying, Kirstie Maldonado, Mitch Grassi, Avi Kaplan ve Kevin Olusola’nın oluşturduğu acapella grubu, 21 Ekim’de yayınladığı son albümü ‘A Pentatonix Christmas’ ile birçok müzisyeni geride bırakarak, önce 6, sonra sırayla 3 ve 2. sıralara yükselmişti ve son hafta itibarıyla da 1. sıraya tırmanmış durumda.

Üstelik bu Pentatonix’in Billboard 200’deki ilk zirve şampiyonluğu da değil. Grup daha önce de, geçen yıl çıkardıkları kendi adlarını taşıyan ‘Pentatonix’ albümü ile yine birinci sıraya yükselmişti.

Ve bu da Pentatonix’in dün yayınladığı son video klipleri O Come, All Ye Faithful…

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...