Stevie Wonder ve Ariana Grande Bir Arada!

Share

2016’nın en çok ses getiren animasyon filmi Sing (Şarkını Söyle) için yapılan ‘Faith’ şarkısının video klibi nihayet yayınlandı.

Ryan Tedder, Benny Blanco ve Francis Farewell Starlite tarafından sözleri yazılan, Stevie Wonder’ın elinden çıkma ‘Faith’, Sing filminin çıkış soundtrack’i olarak 4 Kasım’da yayınlanmıştı.

Yaşayan efsanelerden Stevie Wonder’ın, genç kuşağın güçlü seslerinden Ariana Grande ile düet yaptığı şarkının klibi de nihayet yayınlandı.

Seslendirme kadrosunda Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Tori Kelly, Taron Egerton ve Nick Kroll’un olduğu Sing animasyonun karakterlerinin, sokakta yürüyen Ariana Grande’ye hareketli duvar resimleri olarak eşlik ettiği videoda, Stevie Wonder’ı piyanosunun başında görüyoruz…

İşte hem müziği hem klibi ile sizi kesinlikle hareketlendirecek olan ‘Faith’ videosu…

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...