Galaxy S8 Plus, 6 İnç Ekranla Gelebilir!

Share

Yeni bir dedikoduya göre Samsung, Galaxy S8 modellerinden birini iyice büyütüp, Note boyutlarına getirebilir!

Yeni bir rapora göre Samsung, Galaxy S8 serisinin bir modelini iyice phablet boyutlarına yaklaştıracak. Yeni rapor, Samsung’un 2017’de iki yeni Galaxy S8 tanıtacağını, bu modellerden birinin 5 inç, diğerinin 6 inç ekrana sahip olabileceğini söylüyor.

İddialara göre Samsung Electronics, tedarikçilerinden 6 inç’lik Galaxy S8 Plus ve 5 inç’lik Galaxy S8 için parça üretimine önümüzdeki ay başlamalarını istedi. Rapor, Samsung’un fiziksel home düğmesini kaldırıp ekran boyutunu büyütebileceğini de söylüyor. İddiaya göre 6 inç’lik modelin ekranı, Galaxy Note 7’nin 5,7 inç’lik ekranından büyük olsa da, ekran alanı daha çok olacağı için telefonların boyutu yaklaşık olarak aynı boyutta olacak.

Bunun yanında Samsung’un iki Galaxy S8 modelinde de iki yanı kavisli ekranları kullanması bekleniyor. Firmanın telefonlarının isimlerinde “Edge” sözcüğünün kullanmamasının nedeninin bu olduğu düşünülüyor.

Yine de son zamanlarda Galaxy S8 hakkında birçok çelişkili raporun ortaya çıktığını ve bunun nedeninin, Samsung’un birkaç prototipi deniyor olması olabileceğini söyleyelim. Son zamanlardaki raporlar Galaxy S8’in MWC’de değil, Nisan 2017’de tanıtılabileceğini söylüyor.

Chip

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...