Beyonce’nin Başı ‘Drunk In Love’ Nedeniyle Belada!

Share

Son albümü Lemonade ile büyük yankı uyandıran Beyonce, 2013 yılında fırtınalar estiren şarkısı ‘Drunk In Love’ nedeniyle bir kez daha davalık oldu!

Beyonce-Drunk-In-Love

Şarkının video klibinde kullanılan Roc-A-Fella Records logosu nedeniyle haklarında telif hakkı davası açılan ikili, şu günlerde olayın şaşkınlığını yaşıyor.

Drunk In Love klibinde eşi Jay-Z ile birlikte kamera karşısına geçen Beyonce, görüntülerde Jay-Z’nin o dönemki müzik şirketinin logosunun görünmesi nedeniyle zor günler yaşıyor. Davayı açan ise Dwayne Walker. Walker, kullanılan logoyu kendisinin 1995 yılında tasarladığını ve, Beyonce ile Jay-Z’nin klipte kendisinden izin almadan logoyu kullandıklarını iddia etti.

Walker, mahkemeden klibin yayının durdurulmasını ve şimdiye kadar bu klipten elde edilen gelirin paylaşımını talep ediyor. Mahkemenin sonucu ise şimdiden merak ediliyor.

Beyonce, konuyla ilgili her hangi bir açıklama yapmasa da yakın çevresi tarafından bunca zaman sonra böyle bir sorunu beklemediği yönünde söylentiler var.

Bu Beyonce’nin Drunk In Love nedeniyle yaşadığı ilk şok değil. Beyonce’ye daha önce de, Macar şarkıcı Mitsou’nun Bajba, Bajba Pelem adlı şarkısını Drunk in Love adlı parçasında kullandığı suçlamasıyla karşı karşıya kalmıştı.

Ve işte davalara neden olan o şarkı ve klibi…

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...