Brawn: Schumacher’in Mirası F1’de Devam Ediyor

Share

Ross Brawn, Michael Schumacher’in varlığının çalıştığı başarılı Formula 1 takımlarında hala kendisini gösterdiğini düşünüyor.

schumacher sergisi

3 sene önce kayak yaparken kaza geçiren ve kafasından ağır yaralanan Schumacher’in mevcut durumu hakkında hala net bir bilgi yok.

Schumacher ile Ferrari’de 5 şampiyonluk yaşayan ve günümüzdeki Mercedes takımının oluşmasında temelleri birlikte atan Brawn, Schumacher’in çalıştığı takımlara büyük katkı sağladığını söyledi.

CNN’e konuşan Brawn “Michael tabi ki Mercedes’e başarıyı getiren yapının ve organizasyonun oluşmasına katkı sağladı. Ferrari’deki başarımıza yardımcı oldu ve o yaklaşım Mercedes’te de devam etti.” dedi.

Brawn, Schumacher’in çalıştığı herkes için büyük motive edici olduğunu ve onun yaklaşımı karşısında herkesin maksimumu vermeye çalışmak zorunda hissettiğini söyledi.

Brawn “Michael gibi adanmış ve sadece başarıya odaklanmış bir pilot gördüğünüzde bu sizin için de iyidir.”

“Boş veremeyeceğinizi bilirsiniz ve herkes aynı şekilde hisseder. Başarıya ulaşmak için odaklanmış bir sürücü olduğunu bilmek diğer insanları da motive eder.”

“Michael insanlar için çok büyük motive edici faktördü. Takım içerisinde doğru atmosferi oluşturmak Michael’den öğrendiğim önemli bir dersti.”

“Onun bilgisi ve olgunluğu, aerodinamistlerle ya da araç mühendisleriyle ve lastik mühendisleriyle oturup neye ihtiyaç duyduğunu açıklaması paha biçilemez bir şeydi. Bugün Mercedes’in başarısına katkı sağlayan sistemlerin oluşturulmasında etkili oldu.” dedi.

Aile gücü

Brawn aynı zamanda, kayak kazasından sonra zor zamanlar geçiren Schumacher ailesine övgüde bulundu.

Brawn, Mick Schumacher’in motor sporlarındaki yükselişinin bunun bir parçası olduğunu düşünüyor.

Brawn “Michael’in kazasından sadece Michael değil, ailesi de etkilendi.”

“Ailesinde sadece Mick değil aynı zamanda Gina Maria’nın ve atlarının başarıları ailesi ve Corinna’nın gücünü gösteriyor.” dedi.

Motorsport

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...