George Michael’ın Sevgilisi Ölüm Anını Anlattı

Share

Pazar günü hayatını kaybeden dünyaca ünlü şarkıcı George Michael’ın erkek arkadaşı, ölüm anının detaylarını anlattı.

Sevgilisi Ölüm Anını Anlattı!

Noel günü hayata veda eden pop efsanesi George Michael’ın öldüğünü ilk gören kişi olan Fadi Fawaz, Daily Telegraph’a verdiği ilk röportajda, “Öğlen Noel yemeği yiyecektik. Onu uyandırmak için yanına gittim ve o artık yoktu, yatağında huzur içinde yatıyordu” dedi.

53 yaşında hayatını kaybeden ünlü şarkıcının menajeri, şarkıcının ölümünü duyururken de “huzur içinde” ifadesini kullanmıştı.

George Michael’ın son yıllarda romantik bir birliktelik yaşadığı ünlü saç stilisti Fadi Fawaz, röportajında, “George dört gözle Noel’i bekliyordu ve ben de öyleydim” dedi.

“Şimdi her şey berbat. İnsanlardan, onu şimdi olduğu gibi hatırlamalarını istiyorum” dedi.

Pazartesi günü Fawaz, Twitter hesabından, “Sabah ilk olarak sevgilimi yatağında huzur içinde ölmüş halde bulduğum Noel’i asla unutmayacağım. Seni özlemekten hiç vazgeçmeyeceğim” notunu yazdı.

Karnaval

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...