Robbie Williams, Hayranlarına Dokunduktan Sonra Elini Temizledi

Share

Ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams Londra’da sahneye çıkarken hayranlarının ellerine dokunduktan sonra el temizleme jeli kullanması, sosyal medyada tartışma konusu oldu.

robbie williams

Williams’ın, konser öncesinde sahnede yüzünü buruşturarak jel sürme anını yansıtan fotoğraf, Facebook ve Twitter’da esprili ifadelerle paylaşıldı.

Bir Twitter mesajında “Williams’ın avam kesimle temas ettikten hemen sonra ellerini anti-bakteriyel jelle temizlemesi 2017 için güçlü bir başlangıç” denirken, başka bir kullanıcı şarkıcıyı eleştirerek “Williams’ın kariyeri huzur içinde yatsın” ifadesini kullandı.

Bazı Twitter mesajlarında şarkıcının bu hareketiyle “kabalık” yaptığı öne sürülürken, bazı kullanıcılar bunda abartılacak bir şey olmadığını belirtti.

Williams’ın konserini Türk asıllı eşi Ayda Field da izledi.

Field, kendisi için şarkı söyleyen Williams’a sık sık eşlik etti.

BBC

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...