Kraliçe Elizabeth Neredeyse Vuruluyordu

Share

İngiltere Kraliçesi’nin önceki gece Saray bahçesinde yaptığı gezinti, az kalsın faciayla sonuçlanacaktı.

Britain Royals

Dünyanın en uzun süre tahtta oturan monarşi lideri İngiltere Kraliçesi Elizabeth önceki gün büyük bir şok yaşadı.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, neredeyse Buckingham Sarayı’ndaki gardiyanlardan biri tarafından yanlışlıkla vuruluyordu.

İngiliz merkezli The Times gazetesinin haberine göre; Saray bahçesinde dolaşmaya çıkan Elizabeth’e korumalarından biri yanlışlıkla silah doğrulttu.

Sabah saat 03:00 sıralarında sarayın çevresinde siyah bir karartı gören koruma, silahını çekti.

Uyku tutmadığı için saray bahçesinde küçük bir gezintiye çıkan Kraliçe Elizabeth’i tanımayan gardiyan önce ‘Kim var orada?’ diye seslendi.

Ancak daha sonra silahını doğrulttuğu kişinin Kraliçe olduğunu fark eden koruma “Kahretsin, Majesteleri az kalsın sizi vuruyordum!” ifadelerini kullandı.

Kraliçenin, kendisine silah doğrultan askere sakince yanıt verdiği ve “Her şey yolunda. Bir dahaki sefere önceden haber veririm. Böyle beni vurmak zorunda kalmazsın.” dediği aktarıldı.

CNN

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...