Samsung Gear S3, S2, ve Fit2 iPhone İle Kullanılabilecek

Share

Samsung Gear S3, Gear S2 ve Gear Fit2 için beklenen iOS desteği sonunda gerçek oluyor. Artık iPhone kullanıcıları da Gear serisi giyilebilirleri kullanabilecek.

Apple iPhone serisi akıllı telefonunuzdan çok memnunsunuz ancak Apple Watch Series 2 yerine Samsung Gear S3 daha mı çok ilginizi çekti? O zaman size yakında Gear S3, Gear S2 ve Gear Fit2’nin iOS uyumlu olacağını müjdeleyelim.

Samsung, 2015 yılı sonlarında da, o dönemdeki son model akıllı saati Gear S2 için Ocak 2016’da iOS uyumluluğu getireceklerini açıklamıştı. Öte yandan bu zamana kadar Samsung verdiği bu sözü bir türlü tutamamıştı.

Son olarak şirketin, giyilebilir Teknoloji kategorisindeki ürünleri Gear S3, Gear S2 ve Gear Fit2 için iOS desteği sunarak, iPhone akıllı telefonlar ile uyumluluk sağlayacağı belirtiliyor. Samsung, bu ürünler için test aşamasının sonlarında olduklarını ifade etmekte. Öte yandan iOS desteği için henüz net bir tarih verilmiyor.

iOS kullanıcıları için Gear desteği geldiğinde kullanıcıların App Store üzerinden Samsung Gear S uygulamasını yüklemesi ve Gear serisi ürününü eşlemesi yeterli olacak. Bu arada en az iPhone 5 ve daha yeni bir akıllı telefon ile iOS 9.0 ve sonrası bir sürüme ihtiyacınız olacağının altını çizelim.

Shiftdelete, Fotoğraf: TheBetterDay

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...