Galaxy S8’den İlk Gerçek Görüntüler

Share

Samsung Galaxy S8 ortaya çıktı! Uzun süredir merakla beklenen ve hakkında neredeyse her gün bir söylenti çıkan Samsung Galaxy S8’in çalışan modelinin görüntüsü ve render tasarımı ortaya çıktı.

s8-e1461857152507

Samsung Galaxy S8 modeli için sızdırılma konusunda sıkı önlemler alınmış olsa da, bu çalışma sonuçsuz kaldı diyebiliriz çünkü Galaxy S8 modeline ait çalışan telefonun görüntüsü sızdırıldı. Bir süredir söylendiği gibi fiziksel home butonunun yer almadığı telefonun alt ve üst kısımları son derece ince görünüyor.

galaxy-s8-sdn

Sızdırılan canlı cihaza ek olarak, bu görseli destekleyen render görüntüleri de ortaya çıktı. Son derece ince ve yan profilden tamamen simetrik görünen Galaxy S8’de fiziksel home tuşu yerine Samsung logosu yerleştirilmiş.

galaxy-s8-2

Telefonun arka kısım detaylarına bakıldığında da yine tek kameralı bir yapıyla karşılaşıyoruz. Kavisli ekran ve yüksek ekran-gövde oranı ise telefonu oldukça şık gösteriyor. Bu nokta asıl soru ise parmak izi okuyucusunun nerede olacağı konusunda ortaya çıkıyor.

galaxy-s8-1

Synaptics’in bir süre önce duyurduğu optik parmak izi tarama sistemi veya yeni biyometrik motoru ile parmak izi tarama sisteminin ekrana entegre edilmiş olabileceği tahmin ediliyor. Şu ana kadar sızdırılan görüntüler arasında çalışan bir modele ve bununla tamamen örtüşen render görsellerine denk gelmemiştik. Bu defa ise durum daha ciddi görünüyor. Bakalım Samsung cephesinden bu sızdırma olayı için nasıl tepki gelecek.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...