Yıldız Futbolcuların Adresi: Çin

Share

Barcelona’nın eski yıldızı Xavi, Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin Çin’den gelen astronomik teklifleri karşısında yenileceğini savundu.

china football photo

Photo by wonker

Manchester United ve Real Madrid gibi kulüplerin Çin’den gelen tekliflerle başedemeyeceğini kaydeden Xavi, “Avrupa, uzun süre yıldız oyuncuların ilk tercihi olmuştu. Ancak Çin, bu işe odaklandı ve üst düzey isimleri cezbedecek finansal güce sahipler” ifadelerini kullandı.

Çin’de halihazırda önemli yıldızlar olduğuna dikkat çeken Xavi, “Bu daha başlangıç. Amerika kariyerinin sonlarına gelen oyuncuları transfer ediyor.

Ancak Çin’de teklif edilen rakamlar inanılmaz ve bu ülke en iyi oyuncular için yeni bir rota oldu. Çin kulüplerinin teklifleriyle Avrupa’nın hiçbir kulübü başedemez” diye konuştu.

T24

Umur Atay

1969 yılında Bursa'da doğan Umur Atay, ortaöğretime kadar severek yaşadığı kentinden, üniversite sebebiyle bir sabah İstanbul'da uyanarak ayrıldı. Makine mühendisliği eğitiminin ışığında seyrettiği otomotiv sektöründe harcadığı 25 yıldan fazla sürenin yıpratamadığı yaşamını şimdi çeşitli denemelerle yormaya çalışan Atay, evli ve iki çocuk babası.

You may also like...