Büyükanneden ‘Elf Elrond’a Dua!

Share

Gabriela Brandao isimli Brezilyalı bir kadın, geçtiğimiz günlerde Facebook üzerinden “2016’nın en komik keşfi” dediği bir paylaşımda bulundu: Brandao’nun yaşlı bir akrabası, yıllardır St. Antoine olduğunu zannettiği bu figüre dua ediyordu. Fakat aslında o figür, Yüzüklerin Efendisi’ndeki Elrond karakterinden başkası değildi.

Elrond_in_Rivendell_-_The_Hobbit

Gabriela Brandao, kızının büyük büyükannesi olan bu yaşlı kadının dua ettiği figürde bir gariplik olduğunu anlayınca internette küçük bir araştırma yaptı.

elrond-yuzuklerin-efendisi-st-antoine-one-cikan-gorsel

İşte o zaman karşısına, elindeki figürün tıpatıp aynısı olan şu ürün çıktı: 8,43 dolarlık bir Elrond figürü.

elrond-yuzuklerin-efendisi-st-antoine-2

Kadın yaşlı akrabasının her gün St. Antoine sanarak dua ettiği Elrond’u şu sözlerle sosyal medyada paylaştı: “Kızımın büyük büyükannesi her gün St. Antoine’a dua ediyor. Ama daha yakından bakınca…”

elrond-yuzuklerin-efendisi-st-antoine-4

nolm.us

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...