Final Sezonu İçin Tarih Açıklandı!

Share

Game Of Thrones’un final sezonu hakkında konuşulmaya başlandı bile. Dizide Davos Seaworth’ü canlandıran Liam Cunningham, Dubai One’a yaptığı açıklamada sekizinci sezonun çekimlerine Eylül ayında başlanacağını duyurdu.

got-kapak

Oyuncu “Bence gelecek sezon olağanüstü olacak. Hala çekimlere devam ediyoruz, gelecek ay son bulacak. Yedi bölümün tamamlanmasının ardından Eylül’de yeniden sete döneceğiz. Ve bu da final altı olacak” dedi.

Yedinci sezonu yedi bölümden oluşacak olan Game Of Thrones hakkında ortaya atılan iddialardan biri de gelecek sezon bölümlerin normalden uzun olacağı yönündeydi. Bu konuyla ilgili konuşan Maisie Williams, “Bu sefer sadece yedi bölüm var. Ama biz de çekebildiğimiz kadar çok bölüm çekmeye çalışıyoruz, elimizde içerik olmasını istiyoruz. Ve merak etmeyin, hayal kırıklığına uğramayacaksınız” dedi.

Game Of Thrones’un yeni bölümleri yaz aylarında ekranlarda olacak.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...