Nokia 6, Dünya Pazarına Mı Açılıyor?

Share

Şu anlık sadece Çin’deki kullanıcılar için satışa sunulan Nokia 6 hakkında söylentiler gelmeye devam ediyor. Yeni gelen söylentiye göre Nokia 6, dünya pazarına açılmayı planlıyor.

nokia6 hmd

Verilen aranın ardından yeniden kullanıcıların karşına çıkan Nokia, ilk Android telefonu Nokia 6 ile özlediği telefon sektörüne geri döndü.

Microsoft ile olan 3 yıllık anlaşmasının bitmesinin ardından kullanıcıların karşısına ilk defa Android bir telefonla çıkan Nokia, orta segmentli telefonuyla oldukça dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Nokia 6 dünya pazarına açılacak!

Bildiğiniz gibi Nokia 6, şu anlık sadece Çin’deki kullanıcılar için satışa çıkartılmıştı. Ortaya atılan bir iddiaya göre Nokia 6 ilerleyen zaman içinde dünya pazarına girme planları yapıyor.

Dünya pazarına girerek daha çok kullanıcı sayısına ulaşamayı hedefleyen Nokia, farklı segmentlerde çıkartacağı Android telefonları ile rakipleri ile sıkı bir yarışın içine girecek.

17-01/11/nokia-6-bluetooth-sertifikasi.jpg

Nokia yetkilileri, Nokia 6’nın TA-1000 ve TA-1003 numaralı modelleri için Bluetooth sertifikası aldığı ortaya çıktı. Bu gelişmenin ardından çıkan iddiya göreyse Nokia, TA-1000 ve TA-1003 modellerinden birini dünya pazarında satışa çıkartacak ve bu cihazı Barcelona’da düzenlenecek olan’ Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtacak.

Henüz bu konu hakkında Nokia yetkilileri tarafından bir resmi açıklama yapılmadı. Nokia yetkililerinden ilerleyen günlerde gereken resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...