Beyonce ve Jay-Z Boşanıyor Mu?

Share

Hollywood’un popüler çiftlerinden Beyonce ve Jay-Z’nin evliliği bitme noktasına geldi. RadarOnline sitesi, Jay-Z’nin eski bir ilişkisinden çocuğu olduğu dedikoduları sonrası çiftin evlerini ayırdıklarını iddia etti.

byonce jay z bosaniyor (1)

Müzik dünyasının ünlü çifti Beyonce ve Jay-Z’nin evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.

Çiftin Jay-Z’nin eski bir ilişkisinden çocuğu olduğu dedikodularının ortaya çıkmasının ardından evlerini ayırdığı iddia edildi.

Ortaya atılan bir iddiaya göre, bugün 23 yaşında olan Rymir Satterthwaite, Jay-Z’nin çocuğu olduğu belirtildi.

byonce jay z bosaniyor (3)

O dönemde 22 yaşında olan Jay-Z’nin, reşit olmadığı belirtilen Wanda isimli kadınla yaşadığı ilişki sonucu Satterthwaite’ın dünyaya geldiği iddia ediliyor.

47 yaşındakı R&B şarkıcısının DNA testinden kaçındığı da ortaya atılan iddialar arasında.

Çifte yakın kaynaklar, iddialar doğrultusunda Beyonce’un eşine 1 milyar dolarlık tazminat davası açabileceğini konuşuyor.

Ünlü çift 2008’den beri sürdürdükleri evliliklerinde çok sayıda aldatma dedikodusuyla karşı karşıya kaldı ve zorlu zamanlardan geçti.

35 yaşındaki Beyonce’nin son albümü “Lemonade”in yayınlanması öncesinde, çiftin boşanmanın eşiğine geldikleri iddia ediliyordu.

Blue Ivy adında bir de çocukları çiftin, iddiaların ardından evlerini ayırdığı Beyonce’nin turne hazırlıklarında olduğu ve Jay-Z ile uzaklaştıkları söyleniyor.

byonce jay z bosaniyor (2)

Çift, iddialar hakkında açıklama yapmaktan kaçınırken, özellikle Beyonce’un bu duruma hazır olmadığı ifade edildi.

Beyonce’un beş yaşındaki kızları Blue Ivy’nin yaşananlardan etkilenmemesi için çaba gösterdiği de belirtiliyor.

2008 yılında dünyaevine giren çift, 9 yıldır mutlu bir evlilik yaşıyordu.

CNN, Radar Online

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...