Jaguar F-Type

Share

Şu sıralar sessiz sakin makyajlanan otomobiller arasına bir de İngiliz katıldı. Jaguar’ın şık coupé ve roadster modeli F-Type, 2017 yılına yeni yüzüyle girecek. Araçta ayrıca yeni bir motor seçeneği de bulunacak.

Jaguar F-Type 1

Ön bölümde yoğunlaşan makyaj sonrasında yeni bir tampona kavuşan otomobilde artık full LED farlar görev yapıyor. Yeni gövde renkleri ve jant seçenekleri de güncellemenin getirdikleri arasında sayılabilir.

İç mekanda yeni bir bilgi-eğlence ekranı sunan F-Type modellerinde farklı alüminyum ve krom kaplamaların yanında yenilenen koltuklar ve GoPro ile ortaklaşa geliştirilen bir telemetri programı sunulmakta.

Jaguar F-Type 3

Aileye yeni katılan ve sadece 2017 yılında alınabilecek 400 SPort Edition’da 3 litre hacimli benzinli motorun 400 beygir güç üretebilen seçeneği kullanılırken güçlendirilmiş frenler, elden geçirilen süspansiyon sistemi ve 20 inç çaplı jantlar bu aracın standart donanımında yer alıyor.

Jaguar F-Type 2

Aynı motorun 335 ve 375 beygir güç üretebilen seçenekleri R-Dynamic isimli donanıma kavuşurken v8 motorlarda bir yenilik yok. 6 silindirli motorlar iki veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabilirken v8 üntieler sadece dört tekerlekten çekişli olarak alınabiliyor.

Onur Koray

Ortaokul ve lise yıllarını İstanbul, Saint-Joseph Fransız Lisesi’nde geçiren Onur Koray, daha sonra üniversite eğitimini A.B.D.’nin Pennsylvania eyaletinde makine mühendisliğinde tamamladı. 2002 yılından bu yana Ekşi Sözlük’te Agamemnon adıyla yazdığı yazıları kişisel blog’u ile daha geniş bir içerikle sunan Onur Koray’ın otomobil yazıları, haftalık olarak yayınlanıyor.

You may also like...