Galaxy S8’in Çıkışı Bir Kez Daha Ertelendi

Share

Samsung Galaxy S8 amiral gemisi için maalesef biraz daha sabretmek gerekecek. Samsung Mobile müdürü DJ Koh, ürünün beklenen bir etkinlikte yer almayacağını açıkladı.

Samsung Galaxy S8 modelinin piyasaya ne zaman çıkacağı konusu halen netlik kazanmış değil. Öte yandan Samsung Mobile müdürü DJ Koh, akıllı telefonun tanıtılabileceğinin düşüldüğü bir etkinlikte olmayacağını netleştirmiş durumda.

Samsung Galaxy S8 MWC 2017 etkinliğinde yok!

Samsung Galaxy S8 akıllı telefonun, 27 Şubat ile 2 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Mobile World Congress 2017 (MWC) etkinliğinde yer alabileceği düşünülüyordu. DJ Koh ise akıllı telefonun bu etkinlikte yer almayacağını Reuters’a verdiği demeçle onayladı ve haliyle Galaxy S8 bekleyenleri üzdü.

Bu anlamda Galaxy S8’i erken görebilme hayalleri suya düşerken, akıllı telefonun bu etkinlik öncesinde de tanıtılmayacağı ifade edilmiş durumda. Görünen o ki Samsung, Galaxy S8’in MWC 2017 Karmaşası içerisinde yer almasını istemiyor. DJ Koh akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi vermekten ise kaçınıyor.

Samsung Galaxy S8 ne zaman tanıtılacak?

Son iddialara bakılırsa, Samsung’un Galaxy S8 modelini Mart ayı sonunda veya Nisan ayı içerisinde tanıtılacağı beklentisi oldukça yüksek. New York’ta gerçekleştirilecek büyük bir etkinlikle tanıtılacağı düşünülen akıllı telefonun, normal 5 inç ekranlı bir modelin yanı sıra, 6 inç ekrana sahip Galaxy S8 Plus bir modelle de gelebileceği söyleniyor. Ek olarak her iki modelin de çift kavisli ekrana sahip olacağı söylentileri, artık edge adının ortadan kalkacağını akıllara getiriyor.

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinin kavisli ekranlarının parmak izi sensörlerini barındıracağı ve fiziksel Ana Ekran tuşunun modellerde yer almayacağı da iddialar arasında. Ek olarak stereo hoparlörler, 8 GB RAM ve çıkıntısız kamera diğer beklentilerden.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...