Kaçın, Samara Geliyor!

Share

Kuyuya atılıp boğulan küçük Samara, intikam almaya doymuyor. Duymayan kalmasın: Samara geri dönüyor!

Korku filmi sevenlerin kalbinde ayrı bir yere sahip olan Ring filminin yenisi ‘Rings’ için ilginç bir tanıtım düzenlendi. Filmin meşhur karakteri Samara, bu kez gerçekten televizyonun içinden çıkıyor ve bu görüntüye maruz kalanlar çığlık çığlığa mağazanın içinde kaçışmaya başlıyor.

eee

Olayın aslı şu: Elektronik mağazasının duvarına yerleştirilen televizyonların arasına bir bölme yapılıyor. Bölmenin içerisine de çok sevgili Samara oturuyor. Televizyonlardaki görüntüler Rings filminin fragmanını gösterdiğinde ise Samara oturduğu yeri terk ederek, soluğu mağazanın içinde alıyor.

Samara, film sahnesindeki gibi ekrandan çıkıp mağazadakilerin üstüne doğru yürüyor. Peki sonra neler mi oluyor? İzleyip görelim:

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...