Nokia’nın Yeni Orta Seviye Telefonu: Heart

Share

Nokia, akıllı telefon pazarında eski imajını tekrar kazabilmek için, yeni modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Nokia Heart modeline ait ilk detaylar ortaya çıktı!

Microsoft ile olan anlaşmasının bitmesi üzerine akıllı telefon pazarında tekrar boy göstermeye başlayan Nokia, sektörün zirvesinde yer aldığı dönemlerde uygulamakta olduğu sürekli yeni model duyurma stratejisine devam edecek gibi görünüyor.

Zira, geçtiğimiz günlerde Nokia 6 modelinin duyurusunu gerçekleştirdikten hemen sonra Nokia 8 modeli hakkında ilk bilgilerin sızdırıldığı Nokia cephesinden, Snapdragon 835 ile çalışacak olan bir amiral gemisi modeli geleceğini sizlere duyurmuştuk.

Bu kez ise GFXBench’te, Nokia Heart ismini taşıyan orta seviye bir akıllı telefon modeline ait bilgiler ortaya çıktı.

Nokia Heart modeli kullanıcılara neler sunacak?

Nokia’nın bugüne kadar ortaya çıkan tüm modellerinde olduğu gibi Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile çalışacak olan Heart, Qualcomm’un Snapdragon 430 işlemcisinden ve Adreno 505 GPU’dan güç alacak.

5.2 inç büyüklüğündeki ekranında 1280×720 piksel çözünürlük sunacak olan akıllı telefon, 2 GB RAM’in yanı sıra günümüzde artık yetersiz kalmaya başlayan 16 GB dahili depolama alanı ile birlikte gelecek.

13 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip olması beklenilen Nokia Heart hakkında, maalesef başka bir bilgi bulunmuyor.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...