‘Godzilla’nın Devam Filminde Oynayacak

Share

‘Stranger Things’ dizisinde Eleven karakterine hayat veren çocuk oyuncu Millie Bobby Brown, Godzilla: King of Monsters isimli yeni filmde rol alacak. 12 yaşındaki İngiliz yıldızın hangi karakteri canlandıracağı ise henüz açıklanmadı.

Stranger Things

Brown’ın rol alacağı ilk sinema filmi olan Godzilla: King of Monsters‘ın ardından 2020 yılında söz konusu karakter ve King Kong’u karşı karşıya getirecek filmde de rol alması bekleniyor.

Legendary’nin Godzilla filmlerinin ilkini Gareth Edwards yönetmişti. Bir süredir yönetmeni belli olmayan ikinci filmini çekecek isim ise filmin senaristlerinden Michael Dougherty olacak.

Superman Returns, X-Men: Apocalypse ve nice korku filminin senaristi olan Dougherty, son olarak 2015 yılında vizyona giren Krampus filminde yönetmen koltuğuna oturmuştu.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...