Trafikte Sıkışıp Kalanlara Mükemmel Sürpriz

Share

Gündelik hayatın tuhaf ve komik hikayelerinden birini paylaşacağız şimdi. Geçtiğimiz Eylül ayında, İngiltere‘nin M5 karayolunda, at taşımakta olan bir kamyon bozuldu. Bozulan kamyondan kaçan atlar trafiği adeta felç etti. Buraya kadar zaten her şey hayli absürd. Ama hikaye asıl buradan sonra coşuyor.

trafikte-kalan-muzisyenler-2

Trafikte kalan arabalardan birinin içinde profesyonel bir yaylı çalgılar dörtlüsü yolculuk yapıyordu. Bir düğün töreninden dönmekte olan dörtlünün haliyle enstrumanları da yanlarındaydı. Onlar da bu sıkıntılı günün kaçışını arabadan inip müzik yapmakta buldular.

O sırada orada bulunan tatilcilerden Helen Delingpole daha sonra Facebook’ta “Tatilin en güzel tarafı buydu.” başlığıyla şu videoyu paylaştı. Trafikte Johann Pachelbel‘in Canon‘unu canlı dinlemek herkese kısmet olmaz.

nolm.us

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...