Twitter’dan iOS Kullanıcılarına Yepyeni Özellik

Share

Twitter sunduğu güncellemelerle platformunu geliştirmeye devam ediyor. Kullanıcılar Twitter’da neler olup bittiğini pek çok şekilde öğrenebiliyor. Anasayfa dışında, trend sekmesi o an Twitter’da nelerin tartışıldığını gösteriyor, arama sekmesi ise kullanıcıların istedikleri her şeyi bulmasına yardımcı oluyor. Kullanıcılar şimdiye kadar bu deneyimler için ayrı ayrı yerlere tıklamaları gerekiyordu.

clasesdeperiodismo

Twitter’ın son güncellemesi kullanıcıların neler olup bittiğini daha kolay öğrenebilmesi için bu deneyimlerin hepsini bir araya getiriyor. Kullanıcılar çok yakında Trendler, arama ve canlı videoların en iyilerini tek bir Explore (Keşfet) sekmesi altında bulabilecek. Twitter’da aradıklarını bulmakta zorluk çeken kullanıcılar olduğunu belirten Twitter, güncellemeyi bu doğrultuda geliştirdiğini belirtiyor.

Trendler ve arama özelliklerini herkes için kullanımı daha kolay hale getirmenin yollarını araştıklarını söyleyen Twitter, yeni Keşfet sekmesi sayesinde haberlerin, trendlerin ve popüler konuların daha kolay bulunabileceğini ifade ediyor. “Keşfet” adındaki yeni sekmeyi, var olan sekmelerin yanına ekleyen Twitter, kullanıcıların istedikleri şeyleri daha kolay bulmasına imkan sağlıyor. iOS kullanıcıları için indirmeye sunulan keşfet özelliğinin gelecek haftalarda Android için de kullanılabilir olabileceği belirtiliyor. Şu anda iOS kullanıcılar tarafından kullanılabilen Twitter’daki keşfet özelliğini kullanmak için ilk etapta uygulamanın güncel versiyonuna sahip olmanız gerektiğini belirtelim.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...