Samsung’un Asistanı Bixby, Kaç Dil Destekleyecek?

Share

Samsung’un yeni amiral gemisi hakkında yeni iddialar gelemeye devam ediyor. Gelen haberlere göre Galaxy S8’in sanal asistanı Bixby’nin kaç tane dil destekleyeceği ortaya çıktı!

Samsung, Galaxy S8 ile oldukça iddialı geliyor. Bu yıl kullanıcıların karşısına yeni amiral gemisi ile çıkacak olan Samsung, Galaxy S8 ile birçok yeniliği kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

Galaxy S8 ile birlikte kullanıcılara bu yıl yeni bir sanal asistan sunulacak. Gelen söylentilere göre, yeni amiral gemisinde bulunacak olan Bixby adlı sanal asistanında 7 veya 8 dil desteklendiği iddia ediliyor.

Google Pixel’in sanal asistanından daha fazla dil destekleneceği tahmin edilen, Bixby İngilizce, Korece ve Çince olmak üzere 7 ila 8 dili destekleyeceği söylentisi ortalıkta dolaşmakta.

Koreli haber kaynağından gelen haberlere göre, yeni sesli asistanının desteklendiği dil seçeneklerini artırarak, daha fazla kullanıcıya sanal asistan deneyimi sunmak istiyor.

Fakat şöyle bir baktığımız zaman Apple’ın sesli asistanı Siri, 20 dil destekliyor. Dünyanın her yerindeki kullanıcılara sanal asistan deneyimi sunan Apple, rakiplerine bu konuda oldukça örnek oldu.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...