Robert Downey Jr. Şarlatan Oluyor!

Share

Yeni yüzyılın en gözde isimlerinden Robert Downey Jr.’ın Marvel evreninin Demir Adam’ı olarak bir kez daha karşımıza çıkacağı Avengers: Infinity War’u beklerken, ünlü oyuncunun yeni projesi de belli oldu.

robb

Annapurna Pictures ve Team Downey yapım şirketinin yapımını üstlendiği proje, Gimlet Media’nın REPLY ALL isimli radyo yayınının Man of the People bölümüne dayanacak. Romantik seyircilerin kalbine taht kuran Gün Doğmadan Önce (Before Sunrise) serisinin yönetmeni olarak hatırlanan Richard Linklater filmin yönetmen koltuğunda oturacak.

Radyo yayınının söz konusu bölümü Dr. John Brinkley’nin hikayesini anlatıyor. Dr. John Brinkley ünlü ve zengin olabilmek uğruna sahte ilaçları hastalarına veriyordu. Radyo yayınlarıyla da ününü pekiştiren sahte doktor sonunda AMA’nın editörü Dr. Morris Fishbein’in dikkatini çekiyor ve Fishbein’in onu alaşağı edebilmek adına süren 10 yıllık mücadelesi başlıyor.

Filmin prodüksiyon tarihine dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Beyazperde

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...