Suicide Squad 2 İçin Mel Gibson Düşünülüyor

Share

Beyaz perdeye taşıdığı karakterlerle ilgi çeken ancak vizyona girdikten sonra büyük bir hayal kırıklığı yaratan Suicide Squad gelecek yıllarda devam filmiyle izleyici karşısına çıkacak. Yaşanan problemlerin ardından Warner Bros. ikinci filmde farklı bir yönetmenle çalışmak istiyor. Adaylar listesinde ise başı Mel Gibson çekiyor.

DC’nin sinema evreni olumsuz gelişmelerle gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Ben Affleck‘in The Batman’in yönetmenliğinden sonra başrolünü de bırakacağı iddia ediliyor. Öte yandan Suicide Squad 2 için de çalışmalar devam ediyor. Warner Bros. ilk filmin yönetmenliğini üstlenen David Ayer ile yeniden çalışmak istemiyor. Bu sebeple de potansiyel yönetmen adayları değerlendirilmeye başlandı. Adı geçen yönetmenler arasında Mel Gibson öne çıkıyor. Daniel Espinosa (Safe House), Ruben Fleischer (Zombieland) ve Jonathan Levine (Warm Bodies) gibi isimler de değerlendiriliyor.

Genel olarak yaptığı tartışmalı açıklamalarla gündeme gelen Mel Gibson bir türlü rayına oturtulamayan DC sinematik evrenini daha sıkıntılı bir hale getirebilecek bir isim. Doğrusunu söylemek gerekirse kaynaklar Gibson’ın bu teklifi kabul etmeyeceğini düşünüyor. Fakat Warner Bros.’un onu yönetmen adayları arasında görmesi DC sinematik evreninin geleceği hakkında pek umut vermiyor. Henüz vizyon tarihi belli olmayan Suicide Squad 2’ye dair gelişmeleri sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

The Hollywood Reporter, Log

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...