5’te 5: Pazar Günü Şarkıları

Share

Cumartesi günü gezdiniz, akşam da bir hayli eğlendiniz. Ama saatler 00.00’ı vurduğu andan itibaren bal kabağına dönüştünüz. Pazar sabahı alarmsız, mutlu mesut uyandınız ve birden yarının pazartesi olduğunu hatırladınız. İşte bu an, hala zaman makinesi icat edilmediği için tüm dünyaya içinizden lanet okuduğunuz an.

Lanet okumayın, sakinleşin. Pazartesi günü kara bulutlarla kaplı bir gün olsa da pazar gününü sakince ve enerjinizi toplayarak geçirebilirsiniz. Tabii doğru şarkılarla…

girl-music-park

İşte sizlere pazar günü için yazılmış olduğunu düşündüğümüz 5 ‘Serinletici’ ve ‘sakinleştirici’ şarkı… Tazelenin, yenilenin, bitmekte olan haftayı güzelce uğurlayın ve yeni bir haftaya merhaba deyin!

5- Soko / Take My Heart

4- David Choi & Kina Grannis / The Way You Are

3- Feist / So Sorry

2- Emilia / Big Big World

1- Katie Melua / Wonderful Life

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...