Apple Watch Series 3’ten İlk Bilgiler

Share

Apple Watch Series 2’nin satışa sunulmasının ardından üçüncü nesil Apple Watch ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı.

Tayvanlı DigiTimes ve Apple ilgili ortaya attığı doğruluk payı yüksek iddialarla adından söz ettiren KGI analisti Ming-Chi Kuo, Apple Watch Series 3 ile ilgili detayları paylaştı. DigiTimes’a göre Apple Watch Series 3’te TFT lens yerine yeni bir cam filmi teknolojisinin kullanılacağını belirtiyor.

Bu yılın ikinci yarısında sevkiyatları yapılacağı belirtilen saatin, yeni dokunmatik ekranının ne gibi avantajlar sunacağı henüz bilinmiyor. Ming-Chi Kuo’nun iddiasına göre Apple Watch Series 3’ün Wi-Fi bağlantıya ihtiyaç duymacağını ve saatteki işlemlerin LTE bağlantısı sayesinde gerçekleşeceğini söylüyor.

Kuo bununla birlikte saatte OLED panelin yerine micro OLED panelin tercih edilebileceğini belirtiyor. OLED panellere kıyasla daha ince ve daha fazla renk aralığı sunan micro OLED ekranın OLED ekrana kıyasla daha parlak ve daha yüksek çözünürlük sunduğunu da belirmekte yarar var.

Bu yılın sonlarına doğru satışa sunulması beklenen Apple Watch Series 3 ile ilgili yeni detaylar geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

DigiTimes, Log

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...