Bob Dylan’dan Puslu Bir Frank Sinatra Cover’ı!

Share

Nobel ödüllü efsane müzisyen, yeni albümünden ‘My One and Only Love’ yorumunu yayınladı!

“Amerikan müzik geleneğinde yeni şiirsel anlatımlar yaratması” gerekçesiyle Nobel Edebiyat Ödülü’ne layık görülen Bob Dylan, 31 Mart’ta piyasaya çıkacak olan yeni albümü ‘Triplicate’ten yeni bir şarkı yayınladı.

17th Annual Critics' Choice Movie Awards - Show

Üç CD’den oluşan ve 30 şarkının yer aldığı ‘Triplicate’ albümünde, kendi besteleri yerine cazın efsane ismi Frank Sinatra ile birlikte Amerikan müzik tarihinin önde gelen müzisyenlerinden Charles Strouse, Lee Adams, Harold Arlen, Ted Koehler, Harold Hupfield, Cy Coleman ve Carolyn Leigh gibi isimlerin şarkılarını yorumlayan Dylan’ın yayınladığı şarkı da bir Sİnatra klasiği olan “My One and Only Love”ın cover’ı…

Dylan daha önce de, albümünden yayınlandığı ilk şarkıda bir Frank Sinatra klasiği olan ‘I Could Have Had You’nun cover’ını tercih etmişti.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...