Çocukları Uslu Duran Ebeveynlere Restoran İndirimi

Share

İtalya’nın kuzeyinde yer alan bir restoran, çocukları uslu davranan bir aileye indirim yaptı.

İtalya’nın Padua kentindeki bir restoranın yöneticisi olan Antonio Ferrari, 6 yetişkin ile 5 çocuktan oluşan bir aileye yüzde 5 indirim yaptı.

Optimized-ATP_5173

“Restoranda ebeveynleri kaba davranan çocuklar, istedikleri her şeyi yapabileceklerini sanıyor. Ayakkabılarıyla masanın üstüne çıkabiliyor, tuvalette oynayıp ortalığı dağıtabiliyor ya da diğer müşterileri rahatsız edebiliyorlar” diyen Ferrari, indirim yaptığı ailenin çocuklarınınsa, emeklerini bitirdikten sonra yaramazlık ya da gürültü yapmak yerine boyama kitaplarıyla ilgilenmelerinden etkilenmiş.

Lo scontrino dell’Enoteca Antonio Ferrari di Padova con lo «sconto bimbi educati»

İndirim yapmak için ilhamı, ABD’nin Miami kentinde gittiği bir bardan aldığını söyleyen Ferrari, restoranına gelen müşterilerinin çocuklarının uslu durması hâlinde onlara bir daha indirim yapabileceğini söylüyor.

Sputniknews

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...