Behzat Ç. Netflix İle Geri Dönüyor

Share

Yaşanan gelişmeler sonucunda zorunlu final yaparak, yayın hayatına son verilen Behzat Ç, hayranları ile yeniden buluşuyor. Sevilen dizinin yayın hakları Netflix tarafından satın alındı.

Türk dizi tarihinin başarılı dizilerinden biri olan Behzat Ç. hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Sevilen dizi Netflix ile izleyicilerin karşısına yeniden çıkacak.

Üç sezon boyunca izleyicileri ekran başına bağlayan Behzat Ç. Türkiye’deki yaşanan gerçekleri gözler önüne sermişti. Yaşanan gelişmeler ve bazı kesimlerden gelen tepkiler üzerine ilk önce, diziyi 60 dakikaya düşüren yetkililer, daha sonra alınan kararlar doğrultusunda sevilen diziyi zorunlu olarak final oynatmışlardı.

İzleyicilerin yoğun ilgisine maruz kalan Behzat Ç’nin geçmiş bölümlerini dizinin resmi YouTube kanalı üzerinden yayımlanıyordu. Fakat buradan da dizinin bölümlerini kaldırtan yetkililer, hayranları oldukça üzmüştü.

Netflix Türkiye, aldığı kararlar doğrultusunda, Behzat Ç’nin yayın haklarını satın aldı. İzleyicileri yeniden Behzat Ç. ile buluşturan Netflix Türkiye yetkileri, dizinin tüm bölümlerini yayımlayacak. Ne kadar sansürlü yayımlanacak olsa da , dizinin hayranlarını sevindiren bu gelişme üzerine yetkililer, resmi Twitter hesapları üzerinden bir fragman yayımladı.

Şu anlık dizinin Netflix üzerinden yeni bölümlerinin yayımlanıp yayımlanmayacağı hakkında pek bir bilgi sahibi olmasak da, hatırlayacağınız üzere Emrah Serbes, Behzat Ç’nin senaryosunun hazır olduğunu ancak, yayımlayacak kanal bulamadıklarını belirtmişti.

Bu detaydan yola çıkacak olursak, ilerleyen zamanlarda Netflix üzerinden sevilen dizinin yeni bölümleri ile karşılaşabiliriz. İlerleyen zamanlarda yetkililer bu konu hakkında resmi açıklamada bulunması bekleniyor.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...