Ev Şirinliğinde Otobüs Durağı

Share

İngiltere, Dartmoor‘da bulunan küçük bir kasaba için tasarlanan bu otobüs durağı minik bir evi andırıyor. Fikir, sabah saatlerinde çeşitli sorumluluklarını gerçekleştirmek üzere otobüs, servis bekleyen kasaba sakinlerine mutluluk veriyor.

aabus-xlarge_trans_NvBQzQNjv4BqqVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8

Mystery Guerrilla Interior Designer tarafından tasarlanan ve “En Rahat Otobüs Durağı” adı verilen bu mini evin içinde küçük bir koltuk, minder, birkaç tablo ve çeşitli ev eşyaları var. Burası bir otobüs durağından çok evde yastıklarla yapılan küçük bir çocuk evini andırıyor.

nintchdbpict000303234955

Elbette ki herkesin ulaşabileceği bir yerde olması, alanı doğaçlamaya açık kılıyor. Dolayısıyla içinde grafitiler, çizimler ve otobüs durağının tasarlanması üzerine bırakılmış küçük teşekkür notları bulmak mümkün.

850′den fazla nüfusa sahip olan kasabanın rahibi Nick Shutt, bu durağın kasaba insanını ciddi anlamda neşelendiren bir şey olduğunu söylüyor ve ekliyor: “İyi gelişmelere sahip olmak güzel bir şey.”

Gerçekten de öyle. Biz “sülalesi rahat”lar için de böyle bir otobüs durağı her yerde olsa güzel olmaz mıydı?

nolm.us

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...