Google Pixel 2 İle İlgili İlk Bilgiler Ortaya Çıktı

Share

Geçen yıl gerçek anlamda kendine ait ilk akıllı telefonu piyasaya süren Google, genel anlamda başarılı sayılabilecek bir çıkış gerçekleştirmişti. Özellikle kamera konusunda iddialı özellikler sunan Pixel’in bu yıl nasıl özellikler sunacağı hakkında birkaç iddia ortaya atılmıştı. Google nihayet resmi ağızdan Google Pixel 2’nin geleceğini doğruladı. Ayrıca cihazın fiyatıyla ilgili olarak da önemli bir ipucu verdi.

Google’ın donanımdan sorumlu ismi olan Rick Osterloh, Google Pixel’in geleceği hakkında bazı bilgiler paylaştı. Endüstride devamlı olarak bir ritim olduğuna dikkat çeken Osterloh, Google’ın bu ritmi takip eden firmalar arasında olacağını belirtti. Google Pixel’in bu yıl içerisinde yeni bir versiyonunun piyasaya sürüleceğini doğrulayan üst düzey isim, şu aşamada herhangi bir tarih vermesinin mümkün olmadığını dile getirdi. Telefonun fiyatıyla ilgili küçük bir cevap veren Rick Osterloh, telefonun “premium” segmentinde kalmaya devam edeceğini ifade etti. Böylece telefonun fiyatının üst seviyelerde olacağı ve cihazı satın almak isteyenlerin yüksek rakamları gözden çıkarması gerektiği de kesinleşmiş oldu.

Rick Osterloh ayrıca Google Pixel serisi bilgisayarların ölmediğini ve basına yansıyan haberlerin doğruluğu olmadığını belirtti. Söylediklerine bakılırsa şimdilik Google’ın Pixel serisi bilgisayarlarla ilgili olarak paylaşacak bir bilgisi yok ancak serinin gelecekte devam edeceği belirtiliyor.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...