Jennifer Aniston’dan Eski Eşi Brad Pitt’e Destek

Share

Angelina Jolie ile sıkıntılı bir boşanma süreci yaşayan Brad Pitt’e destek eski eşi Jennifer Aniston’dan geldi.

Premiere of Troy

Magazin dünyasında paylaşılan bilgilere göre ünlü aktris Jennifer Aniston, Angelina Jolie’yle yaşadığı zorlu boşanma sürecinde eski eşi Brad Pitt’e hem kişisel hem profesyonel destek veriyor.

53 yaşındaki Brad Pitt geçtiğimiz günlerde Malibu’da gerçekleştirilen bir yardım organizasyonunda Jennifer Aniston’ın en yakın arkadaşı olan ve geçmişte kendisinin de yakın arkadaşlığı bulunan oyuncu Courteney Cox ile beraber görüntülendi.

Jennifer Aniston’ın yakınlarından alınan bilgiye göre Brad Pitt, Aniston ve arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok mutlu.

Aniston’ın, “o kadın”ın Pitt’e davranma şeklini hiç beğenmediği ve neredeyse 10 yıl önce Pitt’i kendisinden çaldığını düşündüğü Angelina Jolie’den hiç hoşlanmadığı söyleniyor.

Aniston, Pitt’e zor günlerinde destek olsa da, kendisi Justin Theroux ile olan ilişkisinde çok mutlu.

Yakınlarından alınan bilgilere göre Aniston’ın Pitt’i geri kazanmak gibi bir niyetinin olmadığı fakat onun olayları profesyonel olarak değerlendirme şeklini özlediğini aktarmaktalar.

Ünlü çift 1998’de sevgili olmuş, 2000’de evlenmiş ve 5 sene evli kaldıktan sonra 2005 yılında yollarını ayırmıştı.

Boşanmanın hemen sonrasında ise Pitt ve Jolie yeni bir beraberliğe başlamışlardı.

Pitt’in son günlerde ise ünlü oyuncu Kate Hudson’la yakınlaştığı konuşuluyor.

NTV

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...