Kaptan Jack Sparrow Geri Dönüyor

Share

Disney’in Pirates of The Caribbean serisinin ilk filminin üzerinden tam 14 yıl geçti. Yeni yayınlanan fragmanında “son macera” olduğu söylenen Pirates of The Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales, bizi genç Jack Sparrow’la tanıştırıyor.

Kaptan Jack Sparrow’un (yine) düşmanlarından kurtulup hayatta kalmak için aksiyondan aksiyona koştuğu bir kaçış hikayesini izleyeceğimiz yapımda, bir türlü yaşlanmayan aktör Johnny Depp’e Armando Salazar karakteriyle Javier Bardem eşlik ediyor. CGI tekniği kullanılarak gençleştirilmiş Jack Sparrow’u gördüğümüz flashback sahnelerinde kendisinin nasıl Kaptan Salazar’ın can düşmanı haline geldiğini öğreniyoruz. Yönetmenliğini Joachim Rønning ve Espen Sandberg’in yaptığı filmde Sparow’un macerasına gök bilimci Carina Smyth (Kaya Scodelario) ve Kraliyet donanmasından Henry (Brenton Thwaites) da dahil oluyor.

Beşinci film olan bu yapım için Pirates of The Caribbean serisinin son filmi demeye dilimiz varmıyor çünkü fragmanda, “Son macera başlıyor” şeklinde bir slogan kullanıldığı görülüyor. Bizce Disney, altıncı film için fazla beklemeyecek.

Pirates of the Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales, 26 Mayıs’ta vizyonda.

Ceyms

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...