İnsanı Gülümseten ’37 Yıllık Uyum’

Share

Günümüz insanının zorlandığı en büyük konu: Uyum! Ne ilişkilerimizde, ne işimizde ne de sosyal yaşamımızda uyumu bir türlü yakalayamıyoruz. Halbuki bir yerden başlasak, devamı çorap söküğü gibi gelecek biliyoruz.

Biz bu tür serzenişler içerisindeyken karşımıza çıkan bonpon511 isimli Instagram hesabı, bize büyük bir uyanış çağrısında bulunuyor.

bonpon2

37 yıllık evli çift, hem özel yaşamlarında hem de giysi seçimlerinde uyumlu olmayı hayat amacı haline getirmişler. Sonuç mu? Eğlenceli ve fazla uyumlu.

Açık konuşalım: Günümüzde eşinin giysisiyle aynı renk kravatı takan erkekler bile eleştirilirken, bu kadar uyumlu olmanın elle tutulur bir yanı yok.

Gelin görün ki fotoğraflara bakınca insanın içi bir hoş olmuyor değil. Bu 60’lı yaşlarındaki sevimli çift, bizlere önemli bir hayat dersi veriyor: Özen.

Çiftimiz, hayatın dengesini nasıl kuracağını bilemeyenleri, sevimli kıyafetleriyle ‘daha bir özenli’ olmaya davet ediyor.

Bu arada son bir anektod: Instagram hesaplarındaki uyumluluk da mutlu çiftin isimlerinden ve evlilik tarihlerinden geliyor. Sizce de birbirleri için yaratılmamışlar mı?

37 yillik ciftin uyumlu kiyafetleri 1

37 yillik ciftin uyumlu kiyafetleri 2

37 yillik ciftin uyumlu kiyafetleri 4

37 yillik ciftin uyumlu kiyafetleri 5

37 yillik ciftin uyumlu kiyafetleri 8

37 yillik ciftin uyumlu kiyafetleri 9

37 yillik ciftin uyumlu kiyafetleri 11

37 yillik ciftin uyumlu kiyafetleri 3

nolm.us

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...