5X5: She & Him ve başımızın tatlı belası şarkıları

Share

She & Him kadar sevimli bir grup daha gelemez bu dünyaya!

Lütfen kararımızı değiştirmeye çalışmayın. Vokalistleri Zooey Deschanel’ın sempatikliğinden kaynaklı bir durum olduğunu düşünebilirsiniz. Bir yere kadar haklısınız da. Ama gelin görün ki güzel bir yüz, kötü bir müziğe katlanmak için yeterli değildir. Güzel yüzler yalnızca bakmak ve hayal kurmak içindir.

Bizim istediğimiz ise duymak, dinlemek, hissetmek ve güzel melodilere eşlik etmek…

Müziği sevmek gerek, hissetmek gerek, dinlemek için zaman yaratmak gerek! Bu gerekliliklerin her biri She & Him grubunda bulunuyor. Biz de yeni bir şarkı çıkardıklarında ya da cover’ladıklarında dinlememek için tek bir bahane bile bulamıyoruz. Bulmak isteyen kim ki zaten?

Zooey Deschanel, M. Ward, Chris Scruggs, Mike Coykendall ve Scott McPherson’dan oluşan bu başımızın tatlı belası She & Him’in en güzel 5 şarkısını dinlemeye ne dersiniz?

5- Don’t Look Back

4- Hold Me, Thrill Me, Kiss Me

3- Thieves

2- Something’s Haunting You

1- Baby It’s Cold Outside

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...