Kaçın, Drew Barrymore Sizi Yemeye Geliyor!

Share

Netflix’in yeni zombi-komedi dizisi Santa Clarita Diet için hazırlanan açık hava çalışmasında, Drew Barrymore yan panolara atlayarak oradaki insanları yiyor.

60aeddc6d48d80232fdaa82670eda38f4c7ef572

Netflix’in Drew Barrymore’un rol aldığı yeni zombi-komedi dizisi Santa Clarita Diet, hem zombili hem de komedi olması nedeniyle oldukça kanlı ama komik reklam tanıtım çalışmalarına olanak tanıyor. Bunlardan biri de Drew Barrymore’un yandaki panolara tırmanıp oradaki insanları yediği bir açık hava çalışması.

Dizide, Drew Barrymore mutlu bir evliliği ve tek çocuğu olan bir emlakçıyken, birden zombiye dönüşür ve eşi ona destek olarak, “yemek” bulmasına yardımcı olur. Doner LA tarafından yaratılan açık hava çalışması dizinin ana fikri olan mutlu evlilik ve zombiliği aynı anda veriyor.

Thrillboards adını taşıyan çalışmada, yan yana yerleştirilen dijital panolar görüyoruz. Birinde dizinin tanıtımı oynarken diğerlerinde alakasız reklamlar dönüyor.

Ancak birden Drew Barrymore kendi ekranından çıkıp o alakasız reklamlardaki insanları yiyor, sonra kendi panosuna ve kocasının yanına elinde bir ayak, bir kol veya başka bir uzuvla kanlar içinde geri dönüyor.

Kocası da o insanlardan kalan parçaları yerlerine geri koymaya çalışıyor.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...