Yeni Sezon Çok ‘İhtiraslı’ Olacak!

Share

‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları) dizisinde Jon Snow karakterine hayat veren Kit Harington, dizinin yeni sezonunda ‘daha çılgın’ olayların yaşanacağını duyurdu.

thumbnail_detail_490231

ABC News’e konuşan 30 yaşındaki İngiliz oyuncu, 16 Temmuz’da seyirciyle buluşacak olan yedinci sezon bölümleri hakkında dizi hayranlarını heyecanlandıran, ilginç analizler yaptı.

Harington, “Yedinci sezon, çok daha fazla ihtiraslı olacak” diyerek yeni bölümlerin “çok daha muhteşem” olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, önceki sezonlar 10 bölümden oluşmasına rağmen yedinci sezonun yedi bölümden oluşacağını hatırlatarak, “Bu yıl daha az bölüm var, dolayısıyla bu bölümlere daha fazla para harcandı” dedi.

Dizinin sekizinci sezonda biterken ‘patlama ile’ çıkması gerektiğine inandığını da söyleyen Harington, “Bu, Game of Thrones’un sonunda, bu sezon ve gelecek sezon gerçekleşecek. Televizyonun olmadığı yerlere gitmesi gerekiyor” dedi.

‘Ben çok büyük bir kötümserim, bir sahneyi çekiyorum ve korkunç bir sahne olacağını düşünüyorum’ diyen Harington, “Sonra herkes sevdiğinde mutlu oluyorum” şeklinde konuştu.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...