Adele Sahneye Kutuyla Getiriliyor

Share

Adele’in turne kapsamında verdiği konserlerde sahneye bir kutu içinde ulaştığı iddia edildi. Şarkıcının bu yöntemi sahneye ulaşan yeraltı tüneli olmadığında kullandığı öğrenildi.

adele2

İngiliz şarkıcı Adele’in turneler sırasında uyguladığı ilginç bir yöntem ortaya çıktı.

Şu sıralar turne kapsamında Avustralya’da olan Adele’in, stadyumlarda verdiği konserlerde sahneye bir kutu içinde ulaştığı iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Adele, bu iş için sahne ekipmanlarının taşındığı kutuları tercih ediyor.

Şarkıcıya yakın bir kaynak, Adele’in stadyumlarda sahneye ulaşan yeraltı tünelleri bulunmaması nedeniyle bu yolu seçtiğini söyledi.

28 yaşındaki şarkıcı ise daha önce verdiği bir röportajda, “Sahneye çıkana kadar sırılsıklam oluyorum. Size bunun sebebini şu an açıklayamam ama öğrendiğinizde çok güleceksiniz” açıklamasını yapmıştı.

NTV

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...