En İyi Cilt Bakımı Su İçmek

Share

Yeterli miktarda su tüketilmezse cilt için kullanılan ürünlerin işe yaramayacağını dile getiren Uzman Estetisyen Filiz Çekin, ”İsterseniz dünyanın en iyi ve en yararlı ürünlerini kullanın, yeterli miktarda su içmiyorsanız asla işe yaramaz. Öncelikli olarak en iyi cilt bakımı su ve nemden geçer” dedi.

Woman-drinking-water

Kozmetik ürünlerin günde en az 2 litre su içilmezse cilt için yararlı olmayacağını dile getiren Çekin, “Kullandığınız kozmetikler, çeşit çeşit ürünler, A, E, C ve daha bir çok vitamin barındıran kremler ve çeşitli yağları içerisinde bulunduran hafif ya da yoğun cilt bakım ürünleri eğer su içmiyorsanız bir yararı olmaz.

Neyi kullanırsanız kullanın eğer gün içinde en az 2 litre su içmiyorsanız hiçbir ürün cildinizde işe yaramaz. Cilt, neme aşıktır ve en yakın dostu nemdir. Cilt ilk nemini içeceğiniz sudan alır.

30 günlük deneme kürü yapıp, günde 2 litre su içip cildinizdeki değişikliği gözlerinizle görmeniz mümkündür. Eğer düzenli ve yeterli miktarda su tüketmiyorsanız, cildiniz hiçbir bakıma karşılık vermez, verirse de geçici verir” dedi.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...