Matrix Efsanesi Geri Dönüyor

Share

Bir bilim kurgu başyapıtı olarak kabul edilen Matrix serisi geri dönüyor. Warner Bros. Matrix üçlemesini geri döndürmek için kolları sıvadı.

Sinema dünyasının en sağlam yeni dönem eserlerinden biri olan Matrix üçlemesi geri dönüyor. 1999 yılında ilk vizyona girdiğinde büyük bir etki yaratmayı başaran ve ardından gelen iki devam filmi ile efsanesini pekiştiren Matrix, yeniden çekiliyor.

Hollywood Reporter’ın haberine göre, Warner Bros. Matrix’i yeniden diriltmenin peşinde. Söz konusu olan proje bir devam değil, reboot film veya filmleri işaret ediyor. Hatta ortaya çıkan bilgilere göre, yeni Matrix filmlerinin yıldızı olarak ise Black Panther rolüyle tanıdığımız Michael B. Jordan düşünülüyor.

Elektra ve Incredible Hulk filmlerinin senaryosunu yazan Zak Penn ise yeni Matrix’leri yazacak. En büyük problemlerden biri de yazar ve yönetmen kısmında olacak gibi görünüyor. Filmin hakları Warner Bros. üzerinde olsa da orijinal Matrix’in baş mimarları Wachowski kardeşler herhangi bir şekilde yeniden Matrix filmleri çekmek istemiyorlar.

Elbette aynı durum Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss için de geçerli. Warner Bros’un boşlukları ne şekilde dolduracağı gerçekten de büyük bir merak konusu. Filmin vizyon tarihi ise şimdilik belli değil.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...