Renault Captur Makyajlandı

Share

Renault, küçük crossover modeli Captur’ün görünümünü güncelledi. İç mekanında da değişiklikler bulunan otomobilin motor seçenekleriyse aynı kalmış. Araç Cenevre otomobil fuarında tanıtıldı.

Aracın ön bölümünde yoğunlaşan makyaj operasyonu ardından LED farlarına kavuşan Captur’de daha farklı bir panjur ve tamponda, sis farlarının çevresine alınmış LED gündüz aydınlatmaları dikkat çekiyor.

16 ve 17 inç çaplı jantların tasarımları değişirken yeni gövde renkleri, ön ve arka tampon altı korumaları ve farklı desenlere sahip stoplar otomobilde yer alıyor.

İç mekanda kullanılan malzemelerin kalitesini artırdığını söyleyen Renault, bu bölümde tasarımı değiştimese de sunduğu donanımlar arasına Nappa deri döşemeyi eklemiş. Kapı içleri ve vites topuzu yeni tasarımlarına kavuşurken iç aydınlatmada da LED teknolojisi kullanılmış. Ayrıca metal pedal seti ve kapı eşik çıtaları da sunulan farklılıklar arasında.

Onur Koray

Ortaokul ve lise yıllarını İstanbul, Saint-Joseph Fransız Lisesi’nde geçiren Onur Koray, daha sonra üniversite eğitimini A.B.D.’nin Pennsylvania eyaletinde makine mühendisliğinde tamamladı. 2002 yılından bu yana Ekşi Sözlük’te Agamemnon adıyla yazdığı yazıları kişisel blog’u ile daha geniş bir içerikle sunan Onur Koray’ın otomobil yazıları, haftalık olarak yayınlanıyor.

You may also like...